Arbutus 01
Project Description

Sun, Sky, and Sand – the design updates for this is retro apartment are inspired by the shore side, mere steps away from the complex.

A palette of soft yellow and ivory, light blues, and rich sand is immediately introduced upon entry to the space. The horizontally striped wall in these colours moves down the hall, guiding to the washroom, home office, and living room.

In the living room, life is added with nature-inspired patterns on the drapes, upholstery, and toss cushions. The beachy palette is reinforced with the use of light woods, and a variety of baskets with different tones textures. The colour scheme flows into the adjacent dining room. The kitchen visually ties into the dining area by the open shelving, which are lined with the same floral wallpaper as the dining room wall.

The overall design adds subtle personality and a relaxing ambiance that is bound to appeal to any tenant.

Project Details

Updates: Paint, Lighting, wallpaper.

Photography: Vignette Design
Makeover Cost: $800 US